Godt nytår 2015

Godt nytår! Nu er vi trådt ind i 2015, og jeg har lyst til at kigge lidt tilbage på det år der er gået…

Først lidt om min facebookside. Sidste år efter nytår havde 646 klikket ‘synes godt om’ på min side. Lige nu er der 1.164, og jeg synes, at det er dejligt at så mange mennesker har lyst til at følge med i hvad jeg laver :). 2014 var året, hvor en af de maver jeg malede, pludselig blev delt og set af mange – over 47.000 visninger siger facebook, og flere end 500 delinger. Det var ret sjovt!

Foldes-mave-screenshot

I 2014 var jeg også i Italien og besøge Matteo Arfanotti. Han blev verdensmester i body paint og ansigtsmaling i Østrig i sommeren 2013, og maler derudover nogle virkelig flotte malerier. 2 af dem har jeg nu hængende på min væg – det var egentlig undskyldningen for at tage til Italien og besøge ham ;).

Og så har jeg malet en masse børn og voksne, til mange forskellige begivenheder – tak fordi jeg måtte komme og være en del af jeres dag, og lave ansigtsmaling og body paint 😀

Billedet er en collage med malerier fra 2014.

PicMonkey Collage2015-1000~ Lonnie

Leave a Comment

Scroll to Top