Oct 102017
 

3 venner kom forbi for at blive malet. De skulle til Halloween fødselsdagsfest – så ansigtsmaling var et naturligt valg :D.

Inspireret af et billede på nettet

Inspireret af et billede på nettet

Jokeren fra Suicide squad

Og nogle af hans tatoveringer

 

May 232017
 

Min gravide veninde var forbi, så der skulle selvfølgelig males lidt på hendes mave. Denne gang blev det mest for sjov – og da min søn og jeg selv spiller Pokemon, blev det en stor Pokeball 😀

Jan 052017
 

Henrik skulle løbe OCR, og ville gerne have ansigtsmaling. Han havde selv malet sig et par gange før, men ville gerne prøve hos en professionel ansigtsmaler. Der kom lidt forskellige billeder han godt kunne lide som inspiration, og så havde jeg ellers frie tøjler 😀

Det var sjovt at male ham, og han blev glad for resultatet. Senere opdagede han, at han var på plakaten for reklamen for næste OCR – fedt :D.

Mar 172016
 

Da jeg havde gang i de længere projekter med mavemaling / belly paint med henholdsvis svanen og juletræet, havde min søn en idé om en MineCraft kylling. Jeg kom til at love at det ville jeg selvfølgelig lave, og vi nåede det i sidste øjeblik. Her er resultatet 😀

Lonnies_ansigtsmaling-Gravid-mavemaling-MineCraft-Kylling

English: I did a belly painting by my sons request (painted on my good friend who was pregnant) a minecraft chicken 😀

Dec 062015
 

Jeg har haft gang i et længere projekt med min højgravide veninde 🙂. Vi ville lave noget, som voksede sammen med maven. Nu er projektet slut – og vi får snart indholdet af maven at se 😀. På det første billede var hun ikke ret langt henne – og vi vidste ikke om det var en dreng eller en pige. Det vidste vi næste gang, så der kom lidt blå blomster på.

Lonnies_ansigtsmaling-Gravid-mavemaling-Stines-Svane-1Jeg lavede også billedserien sidelæns:

Lonnies_ansigtsmaling-Gravid-mavemaling-Stines-Svane-2

Og efter forslag fra en anden ansigtsmaler – i et kvadrat 😉

Lonnies_ansigtsmaling-Gravid-mavemaling-Stines-Svane-3

Hvilken version er bedst?

Nov 012015
 

I august samarbejde jeg med en fotograf (Michael Michaelsen), en MUA (Sandra Dahl), en model (IsoModel) og en slange. Det startede egentlig med et billede jeg sendte til fotografen.. Det kom der disse billeder ud af.

_8109172

_8101184 varmere

_8100453

_8109314

_8109252