Ansigtsmaling som kranie – et skaldet hoved :)

Min lillebror er skaldet i øjeblikket. Omstændighederne er ikke så lykkelige, da det er fordi han er i kemo. Men lægerne regner med at have fjernet alt kræften, og kemoen er bare for en sikkerheds skyld ;). Nogle vil måske synes det så er lidt makabert at male ham til et kranie, men han var helt med på idéen, og jeg synes jo selvfølgelig det er sjovt 😉

Lonnies_ansigtsmaling-kranie-Glenn-3

Først malede jeg ‘bare’ et kranie. Nedenfor ses billedet af det.

Lonnies_ansigtsmaling-kranie-Glenn-1

Så malede jeg næsen mere smadret, flere revner og et stort hul i toppen – det blev ret fedt synes jeg 😉

Lonnies_ansigtsmaling-kranie-Glenn-2

Til sidst prøvede jeg med nogle lysende røde øjne, dem ved jeg ikke helt hvad jeg synes om.

Lonnies_ansigtsmaling-kranie-Glenn-4Og til sidst, sådan her så det ud med en lys baggrund og lidt grin 😀

Lonnies_ansigtsmaling-kranie-Glenn-5

Grunden til  at lys og farver er forskellige på billederne, er at de er taget med to forskellige kameraer, og jeg ændrede på lyskilderne undervejs. Man kan klikke på billederne for at se dem i større :).

1 thought on “Ansigtsmaling som kranie – et skaldet hoved :)”

  1. Sandra Martensen

    Fantastik gjort Lonnie!! Og så med den sans for humør skal dine lille bror nok klar det fint!!

Comments are closed.

Scroll to Top